Sint Franciscus Gasthuis

Themabijeenkomst COPD, daar zit muziek in

Op dinsdag 8 juni 2010 organiseert het Sint Franciscus Gasthuis een themamiddag over COPD in samenwerking met Thuiszorg Rotterdam en V&VN, de beroepsvereniging voor zorgprofessionals. Tijdens de themamiddag COPD, daar zit muziek in zijn COPD-patiënten, partners, familieleden en geïnteresseerden welkom om meer te weten te komen over deze aandoening.

Muziek

Tijdens de themamiddag geven een longverpleegkundige van Thuiszorg Rotterdam en een longarts van het Sint Franciscus Gasthuis informatie over COPD: een verzamelnaam voor longziekten. Daarnaast wordt een bijzondere workshop georganiseerd, waar door middel van het spelen op een mondharmonica uitleg wordt gegeven over het omgaan met COPD.

Aanmelden themamiddag

Indien u interesse heeft om deze middag van 14.00 tot 16.00 uur te bezoeken, kunt u zich aanmelden tot en met dinsdag 1 juni 2010. Dit kan via www.sfg.nl of via Karen Nesselaar, longconsulente, door te bellen naar 010 461 6474. De bijeenkomst vindt plaats in het Amphitheater van het Sint Franciscus Gasthuis. De toegang is gratis.