Gemeente Enschede

Presentatie "Twente, Get Connected" tijdens Provada 2010

Op 8, 9 en 10 juni nemen Almelo, Enschede, Hengelo, Borne, Regio Twente Netwerkstad en XL Businesspark voor het derde achtereenvolgende jaar deel aan de Provada Vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam (www.provada.nl).
De Provada is de belangrijkste en grootste Nederlandse vastgoedbeurs voor projectontwikkelaars, beleggers en bouwgerelateerde marktpartijen Met ruim 20.000 bezoekers is de Provada in Nederland dé ontmoetingsplek voor de vastgoedwereld!

FC Twente en Heracles: kampioenen in crisistijd! Op de Provada worden op woensdag 9 juni, aanvang 12.00 uur, de `kampioenen in crisistijd' FC Twente en Heracles door de Twentse burgemeesters in de schijnwerpers gezet. De voorzitters van beide clubs, Joop Munsterman en Jan Smit, diverse collegeleden en relaties zijn hierbij aanwezig. De presentatie is in handen van Tom van 't Hek.

Twente. Get Connected.
Na het voetbalfeestje wordt op de Twentestand de splinternieuwe regiobranding `Twente. Get connected' gepresenteerd. Get Connected is een initiatief van VNO-NCW, Kamer van Koophandel en de Regio Twente. Frank Kerckhaert (voorzitter bestuurscommissie Regio Twente Netwerkstad) leidt de presentatie in. Erik Nijkamp (bestuurslid VNO-NCW) geeft een inhoudelijke toelichting op de campagne die de komende jaren wordt uitgerold.

Regio Twente, Kamer van Koophandel en het regionale bedrijfsleven willen met de campagne het nationaal vastgoed en ondernemend Nederland verbinden met de sterke kwaliteiten van Twente.

Geplaatst: 31 mei 2010,
Laatst gewijzigd: 01 juni 2010

Bijlage(n)

Open 100531_advertentie_beursprogramma_3_.JPG
100531_advertentie_beursprogramma_3_.JPG


1 juni 2010