Gemeente Hilversum

Mediterrane klanken in Raadhuis op 8 juni

publicatiedatum: maandag 31 mei 2010

Kamermuziek uit Zuid-Europa

Het traditionele zomer-slotconcert van de Stichting Raadhuisconcerten is dinsdagavond 8 juni gevuld met muziek uit mediterrane sferen. Een keur aan musici uit het Radio Filharmonisch Orkest speelt schitterende werken van Zuid-Europese componisten in zeer wisselende bezettingen. Bij mooi weer is er na afloop van het concert de feestelijke nazit in de binnentuin van het Raadhuis, met muziek door het Klezmer Ensemble Nigunim! Daarmee is het slotconcert een zeldzame gelegenheid om de schoonheid van Dudoks Meesterwerk op zomerse wijze te ondergaan. Kom kijken, luisteren en laat u verrassen.

De musici
Aan deze productie werken mee: Joris van Rijn: viool, Casper Bleumers: viool, Francien Schatborn: altviool, Mick Stirling: cello, Marijn van Prooijen: contrabas, Grace Kim: piano, Barbara Deleu: fluit en Valérie Guillorit: sopraan

Uitgevoerd worden werken van :
Boccherini Fluitkwintet `Las Parejas'
Ravel Chansons Madécasses
De Falla Siete Canciones Populares
Turina Pianokwintet op.1
Piazzolla Tango

Kaarten
Kaarten voor dit concert in de Burgerzaal van het Raadhuis te Hilversum zijn verkrijgbaar (à EUR 15 inclusief consumptie) bij de VVV, De Hilversumse Boekhandel en Bibliotheek Hilversum en vanaf 19.30 aan de zaal.

Reserveren kan ook via www.raadhuisconcerten.nl Het concert begint om 20.15 uur.