Gemeente Zwolle

Wijkplatform Dieze West

Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van de wijk Diezerpoort uit voor het wijkplatform Dieze West. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 juni 2010 in buurtcentrum Rembrandtien, Rembrandtlaan 10 in Zwolle. Aanvang 20.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst kunt u kennismaken met de nieuwe wijkwethouder Nelleke Vedelaar. Zij geeft uitleg over het collegeprogramma. Daarnaast is er een presentatie over de riolering in de Kastanjestraat. Ook wordt de stand van zaken rondom de nieuwe brandweerkazerne Post Noord gegeven en worden de wijkbudgetten besproken.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl.