Gemeente Almere

Positieve uitstraling Almere Provada 2010

08-06-2010 | Start: 10:00 | Eind: 10-06-2010 19:00 | Locatie: Amsterdam RAI

Almere neemt voor de vierde keer grensverleggend en actief deel aan de Professionele Vastgoed Dagen (PROVADA) in de Amsterdam RAI. Op 8, 9 en 10 juni zijn bezoekers van 10.00 tot 19.00 uur van harte welkom in de Almere stand.

Op deze jaarlijkse vastgoedvakbeurs voor vastgoedprofessionals als aannemers, institutionele beleggingsfondsen, gemeentelijke grondbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, overheid en architecten onderscheidt Almere zich telkens weer met inhoud en actie. De gemeente werkt zo bewust aan een positieve beïnvloeding van kennis, houding en gedrag van vastgoedprofessionals en wil daarmee de vestigingskeuze voor Almere te bevorderen.

Virtueel door Almere varen
Bezoekers aan de stand kunnen onder meer een virtuele boottocht maken door Almere. Zo krijgen bezoekers een verassend beeld van Almere. Net als voorgaande jaren kiest Almere voor een onderscheidend en grensverleggend beursconcept - waarin de stad haar boodschap 'Het kan in Almere' uitlicht - en daarmee de kansen en toekomstperspectieven duidelijk toont.

Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse themabijeenkomsten die te maken hebben met de verdere ontwikkeling van Almere. Bovendien testen we de parate kennis van de standbezoekers met interactieve vragen in de 'Almere Challenge'. Wat weten de vastgoedprofessionals over de zevende stad van Nederland? Niet alleen tijdens deze beursdagen, maar ook daarna legt Almere in haar communicatie actief de link naar bijvoorbeeld het Almeerse Zakenfestival in september.

Programma
Op het programma staan themabijeenkomsten over wonen, de toekomst van het Stadscentrum, een workshop `onderhandelen voor vrouwen' die in samenwerking met de vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) wordt georganiseerd. Ook vindt er een bijeenkomst plaats met de pas opgerichte Economic Development Board Almere (EDBA) waarin een actuele Almeerse businesscase wordt uitgewerkt.

Dinsdag 8 juni:

16.00 uur Netwerk borrel Amsterdam School of Real Estate Alumni waarbij directeur Henk Mulder van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling aanwezig is

Woensdag 9 juni:
10.30-12.00 Workshop 'Onderhandelen voor vrouwen georganiseerd in samenwerking met Dutch Women in Real Estate (DWIRE), zaal M 12.00-13.00 DWIRE-lunch met burgemeester Annemarie Jorritsma 14.30-15.30 wethouder Adri Duivesteijn neemt deel aan Provada Green Forum
Met als thema: `Het rijkste idee voor procesversnelling binnenstedelijke gebiedsontwikkeling'
Locatie: Provada Green forum, hal 11

Let op: voor het bezoeken van de Provada heeft u een entreebewijs nodig. Deze kunt u bestellen via www.provada.nl