Gemeente Roermond

Roermond weer present op Provada in RAI Amsterdam

Van 8 t/m 10 juni 2010 is Roermond weer vertegenwoordigd op de PROVADA, de Nederlandse vastgoedbeurs. Samen met de Provincie Limburg en de Gemeenten Maastricht, Sittard-Geleen, Venlo, Venray en Weert presenteert de bisschopsstad zich, net als in de afgelopen 3 jaar, weer aan (inter)nationale investeerders via een stand in hal 9 (nummer 20) van congrescentrum RAI. De strak ontworpen Limburg-stand meet een oppervlakte van maar liefst 420 m2 en is daarmee de grootste stand op de beurs, waar meer dan 20.000 bezoekers worden verwacht. Net als vorig jaar zijn er gedurende de beursdagen Roermondse bestuurders en ondernemers in de stand aanwezig.

In de stand laten de partners zien dat zij een innovatieve werkomgeving te bieden hebben met een internationale afzetmarkt en goede logistieke verbindingen waarbij duidelijk wordt gemaakt dat Limburg meer is dan alleen haar prachtig heuvellandschap en Moeder Maas. Naast de culinaire gerechten en terrasjes in de zon ontplooit Limburg hoogwaardig recreëren, cultuur, ruimte, lekker leven in het centrum van Europa. Het is er comfortabel wonen, met duurzaam bouwen en een sterke economie. Voor de vastgoedsector biedt dit grote kansen, vooral in deze lastige tijden.

Naast de borrels op de beursdagen om 16.00 uur, waar prominente sprekers inleidingen houden, vindt op woensdag 9 juni om 11.00 uur een minisymposium plaats (in Zaal N+N1+O1 van de RAI) onder de naam Limburg! Megamorfosen. De bijeenkomst wordt om 12.15 uur beëindigd met een lunch verzorgd door het Maastrichtse restaurant Beluga van twee sterren chef Hans van Wolde. Architect Engelman uit Roermond heeft de Limburgse stand ontworpen en Oscar Chiaradia Expo uit Amstenrade bouwt deze dit weekeinde op. Het wordt qua vormgeving een bijzondere stand omdat het glooiend Limburgse landschap verbeeld, die de dynamiek van Limburg weergeeft.

Eerste publicatiedatum: 04-06-2010 Bijgewerkt: 04-06-2010