Provincie Noord-Holland

Groot onderhoud N245 tussen Alkmaar en Langedijk

04 juni 2010 - Nieuwsartikel

Van 8 juni tot en met 18 juli voert de provincie Noord-Holland groot onderhoud uit aan de N245, de Schagerweg, tussen de gemeenten Alkmaar ( Laan van Tata) en Langedijk (Wagenweg). Het verkeer zal enige hinder ondervinden.

Op dinsdag 8 juni start de provincie met de voorbereidende werkzaamheden. Er wordt gewerkt op doordeweekse dagen van 20.00 uur tot 06.00 uur. Tot en met 16 juni is in beide richtingen 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer. De aannemer plaatst in deze periode onder meer de lichtmasten die het mogelijk maken ook 's nachts te werken.

Verkeershinder 20 juni - 6 juli
Van 20 juni tot en met 18 juli wordt het verkeer in twee richtingen over 1 rijbaan geleid. De aannemer werkt in deze periode non-stop om het werk zo spoedig mogelijk af te ronden. De provincie adviseert het doorgaande verkeer de adviesroute, die met borden wordt aangegeven, te volgen.

Wegafsluiting gedurende twee nachten
Zaterdag 19 juni (Indian Summer festival) en zaterdag 3 juli is het traject van 22.00 uur tot 08.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit is nodig om de wegafzettingen te kunnen plaatsen/weghalen. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Hebt u vragen over het groot onderhoud aan de N245? Mail naar de projectleider Peter Kerkhoff.
Overzicht omleiding N245

---