CDA afdeling Gelderland


CDA-minister en Kamerkandidaat Ab Klink komt op 8 juni naar Arnhem
---


Ab Klink, minister van VWS en nummer 4 op de CDA-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen komt op 8 juni om 15.00 uur naar Arnhem. Klink zal bij café Dudok het CDA-sportmanifest overhandigen aan vertegenwoordigers van NOC-NSF en Arnhemse sportkoepels en met hen in gesprek gaan. Uiteraard zal Klink daarna al flyerend door het centrum van Arnhem gaan, samen met de drie Arnhemse CDA-kandidaten voor de Tweede Kamer.

âSport verbindt en verbroedert mensen en is heel goed voor de gezondheid. Een goede zaak dat het CDA daarom sport zo hoog op de agenda zet,â vindt Gerben Karssenberg, raadslid in Arnhem en nummer 53 op de Tweede Kamerlijst. Samen met Michiel Holtackers (nr. 33 en Commissaris van Politie) en Sjoerd Meulensteen (nr. 71 op de lijst, advocaat tot voor kort raadslid) voert hij campagne in Arnhem. âWij zijn er trots op dat Klink naar Arnhem komt. Deze topkandidaat ondersteunt dat Gelderland genoeg CDA-Kamerleden in Den Haag moet krijgen.â

Klink zal het sportmanifest aanbieden aan

* Karin Visser Manager Bedrijfsvoering, tevens adjunct directeur NOC*NSF

* Tjienta van Pelt, directeur Gelderse Sport Federatie en
* Danny Meuken, voorzitter, Arnhemse Sport Federatie.(exacte vertegenwoordiging volgt)

Na het flyeren zal Ab Klink uiterlijk om 17.00 uur weer bij Dudok (Koningstraat 40) zijn om met de pers te praten over de actuele politieke situatie.

---

Geschreven door: Provincie Gelderland
Geplaatst op: 7-6-2010