De Hollandse Nieuwe als eerste verkrijgbaar bij Visgilde

07/06/2010 16:18

Visgilde BV

Voorburg, 7 juni 2010 - De Hollandse Nieuwe haring van dit jaar is vanaf 8.00 uur 's ochtends op dinsdag 8 juni te koop bij alle Visgilde visspeciaalzaken verspreid door heel Nederland. Volgens de Haringverordening mag de Hollandse Nieuwe 2010 op deze datum, vanaf dit tijdstip, voor het eerst verhandeld en genuttigd worden. De Visgilde winkels gaan om deze reden dan ook allemaal om 8.00 uur open zodat de haringliefhebber bij hen de eerste Hollandse Nieuwe van het seizoen, vers van het mes, kan eten.

Een van de zelfstandige Visgilde ondernemers, Pierre Jansen van Visgilde De Visscher in Arnhem, heeft het initiatief om om 8.00 uur open te zijn nog een extra dimensie gegeven. Hij organiseert een ontbijt op dinsdag 8 en woensdag 9 juni met broodjes, beleg, koffie en thee, jus d'orange en Hollandse Nieuwe. 150 geĂŻnteresseerden hebben zich op voorhand opgegeven voor het Hollandse Nieuwe ontbijt.

Visgilde is een winkelorganisatie van 40 visspeciaalzaken verspreid over heel Nederland. Visgilde winkels kenmerken zich door op de eerste plaats een uitstekende service, vakkennis en productkwaliteit en daarnaast door een uniforme inrichting van de diverse vestigingen. De Visgilde organisatie is als geheel MSC gecertificeerd omdat zij het belangrijk vindt dat de consument zowel nu als in de toekomst van lekkere en duurzaam gevangen vis kan genieten.

Visgilde Beheer BV is de overkoepelende marketing organisatie voor de franchise-ondernemers.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.visgilde.nl

http://www.visgilde.nl/