Politie Gelderland-Zuid

Onderzoek dodelijk steekincident bijna afgerond

Groesbeek, 08-06-2010 o De Districtsrecherche heeft een onderzoek naar een dodelijk steekincident zondag 7 maart voor een discotheek in Groesbeek afgerond. Het dossier is opgemaakt en verstuurd aan het Openbaar Ministerie. Een 32-jarige verdachte uit Groesbeek zit nog steeds in de gevangenhouding.

Bij het dodelijk steekincident die zondagochtend rond 04.00 uur kwam een 22-jarige inwoner van Groesbeek om het leven. De man werd nog naar een ziekenhuis gebracht, waar hij korte tijd later overleed aan zijn verwondingen. De 32-jarige verdachte kon ter plekke worden aangehouden. Hij wordt verdacht van moord cq doodslag.

Uitgebreid onderzoek
De politie deed een buurtonderzoek en sprak uitvoerig met tientallen getuigen. Een aanvullende getuigenoproep lopende het onderzoek leverde geen extra getuigen meer op die nog niet bij de politie in beeld waren. In beslag genomen camerabeelden van de discotheek bleken bruikbare informatie te bevatten voor het onderzoek. Het forensisch technisch onderzoek is nog niet geheel afgerond
Met de familie van het slachtoffer hebben rechercheurs een informatiegesprek gehouden over de stand van zaken in het onderzoek. Op woensdag 9 juni zal de rechtbank in Arnhem de zaak in een pro-forma zitting behandelen.
(03)

Laatst gewijzigd 08-06-2010 10:37 | © Regio Gelderland-Zuid |