Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht, 08-06-2010

Auto tegen boom

LAGE VUURSCHE- Op dinsdagochtend raakte een automobilist gewond nadat hij tegen een boom was aangereden. Omstreeks 01.50 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een boom was aangereden op de Hoge vuurseweg. Door onbekende reden was de auto van de weg geraakt en tegen een boom aangereden. De 24-jarige man uit Hilversum brak vermoedelijk zijn heup en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Bij de man werd alcohol geroken en van hem werd bloed afgenomen om te kunnen bepalen of hij teveel had gedronken.

Los in de auto en boetes open

BAARN- Op maandagmiddag werd een man aangehouden omdat hij nog boetes had openstaan. Omstreeks 13.00 uur zagen agenten een 34-jarige automobilist uit Soest rijden over de Margrietstraat. Het viel de agenten op dat de auto met hoge snelheid reed en dat de bestuurder, en zijn drie kinderen niet in de gordel zaten. De man werd gecontroleerd het bleek dat hij voor een flink bedrag, bijna 2000 euro, aan boetes had openstaan en nog een straf moest uitzitten van bijna 40 dagen. De boetes werden door zijn vrouw betaald en hij werd ingesloten om zijn dagen te gaan uit te zitten.

Rollen weg

BUNSCHOTEN- Afgelopen weekend werd een hoeveelheid lood van een bouwplaats afgehaald. Op maandagochtend bemerkten werklui dat op een bouwterrein aan de Oostelijke randweg een container was opengebroken. Hieruit waren 30 loodrollen verdwenen ter waarde van 1100 euro. Vijf weken geleden waren er ook al drie bakken met steigerklemmen gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek.