Politie Zeeland


---


O-1042-2010 Vernielingen aangericht op volkstuinencomplex
Op het volkstuinencomplex aan de Parallelweg in Krabbendijke zijn, vermoedelijk in het afgelopen weekeinde, diverse vernielingen gepleegd.
Om het terrein op te komen is er een hekwerk vernield. Hierop zijn ruitjes van meerdere tuinhuisjes vernield of uit de sponning gehaald. Ook werd elektrische apparatuur uit huisjes weggenomen. In totaal zijn er 6 tuinhuisjes het doelwit geweest van de vandalen. Nog niet alle benadeelden hebben aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie.

Z-1043-2010 Brommobiel rijdt tegen boom
Maandagavond omstreeks 20.00 uur reden twee 16-jarige Terneuzenaars in een brommobiel over de Beoostenblijsestraat in Axel.
De twee, een meisje en een jongen, kwamen door onbekende oorzaak in de berm terecht met het voertuig. Het meisje, dat aan het stuur zat, raakte de controle over het voertuig kwijt en het brommobiel kwam tot stilstand tegen een boom.
Het meisje is, met vermoedelijk een gebroken pols, overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen kwam met de schrik vrij. Politieagenten hebben de bestuurster nog laten blazen, maar zij bleek niet gedronken te hebben.

Z-1044-2010 Inbraak in bedrijf, Terneuzen
Omstreeks 02.20 uur in de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijf aan de Westkolkstraat in Terneuzen.
Om binnen te komen is door de dader(s) een deur geforceerd. Uit het bedrijf is een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen.





Politie Zeeland