De Alliantie en VACpunt Wonen sluiten convenant op PROVADA

08/06/2010 11:45

De Alliantie

Op dinsdag 8 juni 2010 tekenen woningcorporatie de Alliantie en Stichting VACpunt Wonen een convenant over het adviseren over de gebruikskwaliteit van bouw- en renovatieprojecten van de Alliantie door een Adviescommissie Wonen. Het convenant wordt getekend op de PROVADA door directeur Jim Schuyt van de Alliantie en directeur Ineke Werner - van Beek van VACpunt Wonen.

De inhoud van dit convenant sluit naadloos aan op de doelstellingen van de Alliantie. De Alliantie streeft ernaar de (woon)wensen van haar klanten te realiseren. Goede kwaliteit van de woningen en leefomgeving staan hierbij hoog in het vaandel.

VACpunt Wonen is de landelijke koepel van de Adviescommissies Wonen. Deze commissies beoordelen woningen en woonomgeving op gebruikskwaliteit.

De Alliantie gaat de Adviescommissie Wonen in een zo vroeg mogelijk stadium betrekken bij bouw- en renovatieplannen. Dat betekent dat de Adviescommissie al over het voorlopig ontwerp van een gebouw een advies uitbrengt.

Het ondertekenen van het convenant vindt plaats op 8 juni 2010 om 14.00 uur op de vastgoedbeurs PROVADA in de RAI in Amsterdam, op de stand van de Alliantie in hal 11, stand 42.





http://www.de-alliantie.nl