Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Mooie bestemmingen krijgen Zoover Awards

De afgelopen week hebben een aantal prachtige bedrijven in Nederland een e-mail ontvangen dat zij een Zoover Award toegekend hebben gekregen. Er staat in deze e-mail: "De internationale bezoekers van Zoover hebben uw accommodatie verkozen tot winnaar van een Zoover Award 2010. Alleen de hoogst scorende accommodaties binnen Europa ontvangen deze onderscheiding."

Enkelen van deze bedrijven mailden RECRON, ook omdat RECRON aandacht had besteed aan de Awards van Landal en Slagharen. RECRON belde met Zoover en achterhaalde dat er meerdere soorten Awards zijn toegekend. Landal en Slagharen mogen zich de allerbeste van Europa noemen, de andere gelukkige prijswinnaars zijn de beste van hun bestemming en behoren daarmee ook tot de top van Europa. Iedere bestemming in Nederland kent een terechte winnaar. In totaal gaat het om enkele tientallen prijzen, waarvan Zoover helaas niet kon aangeven wie het allemaal betreft.
RECRON wil de prijswinnende bedrijven vanaf deze plek in ieder geval van harte feliciteren! Voor consumenten: de winnaars hebben op hun bedrijf een fraai ingelijste Zoover Award 2010 certificaat en maken wellicht gebruik van een raamsticker en speciaal ontworpen Zoover Award deurhangers.

08 juni 2010