WK-poultje: "Robben beschadigt niet alleen hamstring"

08/06/2010 14:24

Easy2play

Nadat Arjan Robben afgelopen zaterdag geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen Hongarije werden de voorspelling op de poultjes site drastisch verandert. Nederland was niet meer de gedoodverfde winnaar maar werd door Spanje, Brazilië en Argentinië van de eerste plaats gestoten.

Veel deelnemers van de poultjes site hadden geen vertrouwen meer dat Nederland kampioen zou worden zonder Robben in oranje. Volgens Michael Marsman van marktleider in pooltjesland www.wkpoultje.nl heeft het nieuws een gigantische impact gehad op de voorspellingen: "De aanloop was in korte tijd enorm. Van de meer dan 5 miljoen opgeslagen voorspellingen is ongeveer 30% in korte tijd gewijzigd. Het was zo druk dat wij met spoed twee extra servers hebben moeten inzetten om het datageweld op te vangen. De website is daardoor zelfs een half uur onbereikbaar geweest." aldus Marsman.

"Toen bekend werd dat Robben zich weer bij de selectie zou voegen werden wederom massaal de standen veranderd, maar nu ten gunste van Nederland. We zien dat de Nederlanders veel laten afhangen van topspelers binnen de selectie.

De Nederlandse voorspellers zijn er momenteel van overtuigd dat Nederland in de finale wint tegen de huidige Europees kampioen Spanje. Maar liefst 44% van de Nederlanders denkt dat dit de finale gaat worden." Nederland lijkt zo vlak voor de verkiezingen meer bezig te zijn met het aankomende WK voetbal, dat vrijdag begint, dan met een politieke keuze.





http://www.wkpoultje.nl

http://www.easy2play.eu