RTL Group

Patricia Paay tekent contract bij RTL 4

Patricia Paay heeft vandaag haar handtekening gezet onder het contract dat zij met RTL 4 is aangegaan voor de komende twee jaar. Deze overeenkomst betreft onder meer Patricias deelname aan de jury voor de tv-show Hollands Got Talent. Bovendien zal zij regelmatig aanschuiven bij RTL Boulevard.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: Met het binnenhalen van Patricia Paay zijn wij een veelzijdige tv-persoonlijkheid rijker. Ze neemt onder andere plaats in de jury van Hollands Got Talent, want zonder haar is deze grote tv-show niet compleet. Ik heet Patricia dan ook van harte welkom bij RTL 4.

Patricia Paay: Ik ben ontzettend blij met deze stap in mijn leven. Ik ben toe aan meerdere projecten en nieuwe mensen om mij heen. RTL 4 biedt mij mooie kansen en mogelijkheden. Ik ben helemaal klaar voor deze frisse start en kan niet wachten om te beginnen.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.