Nieuwe afvalservice Multimate, HUBO, Doeland en IkSloopGoedkoop.nl

08/06/2010 15:04

Ik Sloop Goedkoop.nl

Multimate, HUBO, Doeland en IkSloopGoedkoop.nl bieden on- en offline afvalservice

Zoetermeer - Bouwmarktformules Multimate, HUBO en Doeland bieden sinds kort gezamenlijk met online afvalverwerkingswinkel IkSloopGoedkoop.nl een slimme en milieuvriendelijke oplossing voor klussers om afval af te voeren. Een combinatie van online mogelijkheden en multibagdisplays in de bouwmarktvestigingen zorgt voor een landelijke dekking met optimale service.

De multibags die IkSloopGoedkoop.nl in samenwerking met Multimate, HUBO en Doeland in de markt zet, kunnen fysiek in de winkel aangeschaft worden. Via een klantcode kan de klant vervolgens gemakkelijk in de webwinkel aangegeven om welke afvalsoort het gaat, wanneer het opgehaald moet worden en het restant van de betaling via diverse veilige betaalopties voldoen.

IkSloopGoedkoop.nl, eerder genomineerd voor de Innovatie Award door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, is de enige aanbieder die klanten een milieucertificaat biedt, waarmee het bedrijf zich committeert om het afval milieubewust te verwerken. Het scheiden van afvalstromen wordt beloond met de voordeligste prijs.

Multimate, HUBO en Doeland hebben een landelijk dekkend netwerk van vestigingen en behoren tot de snelstgroeiende servicebouwmarktketens van Nederland. De winkels bieden een compleet assortiment gericht op persoonlijk advies, productkennis en laagste prijsgarantie. Met het aanbieden van de één kuubs multibags bieden de bouwmarkten doehetzelfers de mogelijkheid om bouw- en sloopafval, schoon puin en groen tuinafval op een eenvoudige, snelle, milieuverantwoorde en goedkope manier af te laten voeren.

Vanaf nu zullen de displays met één kuubs multibags staan opgesteld in de winkels. In de huis-aan-huisfolders zal hier aandacht aan besteed worden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.iksloopgoedkoop.nl