Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt inbraken

Beuningen, 08-06-2010 o Het politieteam Beuningen onderzoekt momenteel een serie inbraken die plaatsvond in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 juni.

In die nacht werd op drie adressen aan de Balmerd geprobeerd in te breken. In geen van deze gevallen werden ook goederen weggenomen. Wel slaagden inbrekers er in om in een woning aan de Klokkengieter in te breken en daar twee damestassen weg te nemen. Deze werden overigens later weer aangetroffen in een steegje achter de Zuil in Beuningen. Ook is die nacht geprobeerd om in te breken in een kantoor aan de Koningsstraat in Beuningen. Daar werden de inbrekers verjaagd door het alarm dat in werking trad.
Een nacht eerder, in de nacht van 2 op 3 juni, werd ingebroken in een woning aan de Klaverweide. Daar namen inbrekers de autosleutels uit de woning weg en verdwenen met de Opel van de bewoners.

Oproep
De politie heeft op meerder plaatsen buurtonderzoek gedaan. Dit heeft nog geen concrete resultaten opgeleverd. Daarom wil de politie van het team Beuningen graag in contact komen met mensen die in de genoemde nachten iets is opgevallen. Alle informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900 8844. Maar informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (03)

Laatst gewijzigd 08-06-2010 16:17 | © Regio Gelderland-Zuid |