Gemeente Edam-Volendam

Teletekst op LOVE t.v. gaat verdwijnen

Gedurende een reeks van jaren geeft de gemeente zelf informatie door via de teletekstpagina's op het t.v.-kanaal van de LOVE. Ook is aan enkele verenigingen en instellingen de gelegenheid geboden om op deze wijze te communiceren.

Het bestaande teletekst systeem is de laatste tijd gaan haperen, waardoor actualisering van de pagina's niet meer mogelijk is. Diverse keren is getracht het euvel te verhelpen, maar verder dan een korte periode van goed functioneren is het niet meer gekomen.

Daarom is aan de verenigingen en organisaties die gebruik maken van het systeem de vraag voorgelegd of zij er een probleem mee hebben als teletekst verdwijnt. Met name door toedoen van het internet en de steeds grotere mate van beschikbaarheid daarvan, is het voor de meeste partijen geen probleem dat teletekst verdwijnt.

De gemeente-informatie wordt telkens in de Nivo en Stadskrant gepubliceerd, alsmede op haar eigen website. Daarnaast wordt veel van deze informatie ook getoond op de informatiepagina's van LOVE-t.v. wanneer er geen programma's worden uitgezonden en is de gemeentegids een belangrijke bron van informatie. Daarmee is de toegankelijkheid van gemeentelijke informatie gewaarborgd.

Wanneer u hierop wilt reageren kan dat per e-mail: communicatie@edam-volendam.nl of op telefoonnummer 398306.