Ingezonden persbericht

Boekaankondiging

Het vervolg op de TV-serie

Onderweg Naar Morgen
Ik moet je wat vertellen...

Release: 8 juni 2010

Daar waar de tv-serie stopte, gaat het verhaal verder...
Een maand geleden liet ONM 400.000 kijkers achter met een spannende zomercliffhanger en werd het 17de seizoen op Nederland 3 afgesloten. Boordevol spanning, intriges, complotten, romances en talloze andere verwikkelingen werd ONM daarmee één van de langst lopende soaps die Nederland rijk is. Bovendien was de serie een van de best bekeken programma's van Nederland 3.

Speciaal voor de talloze fans hebben Endemol Nederland en Reality Bites Publishing de handen in een geslagen. Het resultaat van deze samenwerking? Voor het eerst krijgt een televisiesoap een vervolg in boekvorm waarin de levens van de bekende personages op de voet gevolgd worden.

In de laatste aflevering beloofden Tess en Maarten elkaar tijdens de bruiloft eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. Hoe vergaat het iedereen sindsdien? Leven Tess en Maarten nog lang en gelukkig of is dat maar schijn? Tess wil niks liever, maar merkt dat ook haar vriendschap met Maus onder druk komt te staan. Wordt zij gestraft voor haar bedrog? Terwijl Esmee haar leven met vallen en opstaan weer op de rit probeert te krijgen en moet vechten voor haar stageplaats in Spanje, komt ze erachter dat het moederschap Shirina zwaar valt. Esmee kan Leila niet loslaten, maar maakt ze wel de juiste keuzes? Hoewel Sytse de liefde van zijn leven ontmoet, lijkt hij niet niet voor het geluk in de wieg gelegd. Nadat Alex Luzack slachtoffer leek te worden van de geraffineerde Donna, is nu Junior aan de beurt. Hij wordt achtervolgd door een fout uit zijn verleden en het is maar te hopen dat dit geen fatale afloop tot gevolg heeft...

Onderweg Naar Morgen - Ik moet je wat vertellen... is een uitgave van Reality Bites Publishing bv in samenwerking met Endemol Nederland.
Minervum 7444, 4817 ZG Breda - Tel: 076 571 38 50
E-mail: info@realitybites.nu - www.realitybites.nu

ISBN: 978-94-90783-06-8 - EAN: 9789490783068 - Omvang: 164 pagina's
Formaat: 18 x 11,5 cm - Coverafwerking: Softcover
Releasedatum: 8 juni 2010 - Vaste boekenprijs: ¤ 9,95