Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ministerie van VROM

Bijeenkomsten convenant bodembeleid

10-05-2010

Het Platform Bodembeheer organiseert bijeenkomsten over de uitvoering van het convenant Bodemontwikkelingsbeleid en aanpak spoedlocaties.

Het platform organiseert deze bijeenkomsten samen met het team Uitvoeringsprogramma van het Agentschap NL. Op 10 juli 2009 is het 'Convenant Bodemontwikkelingsbeleid en aanpak spoedlocaties' ondertekend. Het bodembeleid verandert hiermee ingrijpend en de verantwoordelijkheden van het Rijk verschuiven naar de provincies en gemeenten. Bij het convenant is een uitvoeringsprogramma opgesteld.

Data en locaties


* dinsdagmiddag 8 juni in het provinciehuis in Den Haag
* donderdagmiddag 10 juni in het provinciehuis in Zwolle
* woensdag 16 juni bij de gemeente Tilburg

Programma

Tijdens de bijeenkomsten worden de volgende projecten toegelicht:
* beleidsvisie ondergrond

* kennisagenda

* Warmte Koude Opslag (KWO)

* spoedlocaties

* gebiedsgericht grondwaterbeheer

Kennismaken

Ook kunt u kennismaken met de programmadirecteur, secretaris en de verschillende projectleiders van het team Uitvoeringsprogramma van het Agentschap NL.

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn gratis.
Wel graag van tevoren aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan: platformbodembeheer@deltares.nl. Geef uw gegevens en op welke datum en locatie u aanwezig wilt zijn.

Na aanmelding ontvangt u een week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging met het definitieve programma en een routebeschrijving voor de desbetreffende locatie.