Ingezonden persbericht


Persbericht

JonkerFieret en Twinfield organiseren ondernemersdag

Succesvoller ondernemen dankzij online toegang tot actuele financiële cijfers

Hoevelaken, 19 mei 2010 - Van ondernemers wordt veel verwacht, ze moeten van vele markten thuis zijn en hebben een drukke agenda. Online inzicht in de actuele financiële stand van zaken helpt ondernemers om succesvol te zijn. Twinfield, leverancier van online administraties, en JonkerFieret adviseurs/accountants organiseren daarom op 8 juni een ondernemersdag met als thema het ontzorgen van de ondernemer. Ruim 55% van de MKB-ondernemers doet de boekhouding zelf of laat deze door hun levenspartner doen, zo blijkt uit de Twinfield Nationale Boekhoud Enquête die in het eerste kwartaal van 2010 heeft plaatsgevonden. De online dienstverlening van JonkerFieret maakt ondernemers succesvoller door ze online inzage te geven in de actuele financiële situatie en ze regelmatig te voorzien van financieel advies.

"Het feit dat wij onze klanten al in januari hun jaarcijfers aanleveren, geeft aan dat we de administratie zeer efficiënt verwerken," zegt Ad Jonker die samen met Albert Fieret de directie voert bij JonkerFieret. "Omdat we minder tijd kwijt zijn aan het samenstellen van de jaarcijfers en het verwerken van de administratie creëren wij ruimte om ondernemers tijdig van een financieel advies te voorzien. Hiermee stellen wij ze in staat om betere beslissingen te nemen."

"JonkerFieret is een goed voorbeeld van een kantoor dat optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van Twinfield online boekhouden. Omdat de gehele administratie online wordt gevoerd hebben zowel de ondernemer als het accountantskantoor altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens," zegt Mark Appel, marketing manager bij Twinfield. "Tijdens de ondernemersdag wordt er naast de online accountantsdiensten ook aandacht besteed aan 'online ondernemen' in het algemeen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt geïllustreerd welke mogelijkheden het internet biedt voor het werven van nieuwe klanten."

Het gezamenlijke evenement vindt plaats op 8 juni vanaf half 2, met een afsluitende borrel om half 5 in congrescentrum De Reehorst te Ede. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website, deelname is kosteloos.

Voor meer informatie en om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de nieuwsbrief van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield. Op de Twinfield blog Vooruitstrevend Denken vinden accountants en ondernemers allerhande tips op het gebied van het nieuwe 2.0 tijdperk.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.

Over JonkerFieret adviseurs/accountants
JonkerFieret adviseurs/accountants is een advies- en accountantsorganisatie met een frisse en vernieuwende kijk op accountancy als vak en de klant als mens. Als ondernemer opereert u in een omgeving die steeds complexer wordt, die steeds sneller verandert en gepaard gaat met steeds grotere risico's. Vanuit een jarenlange expertise in accountancy en het MKB hebben wij een nieuwe aanpak ontwikkeld. Met JonkerFieret adviseurs/accountants weet u waar u aan toe bent. U doet zaken met professionals die uw taal spreken en zowel uw persoonlijke als zakelijke belangen werkelijk op het oog hebben. Voor meer informatie over JonkerFieret: www.jonkerfieret.nl.
Noot voor redacties


Voor meer informatie en beeldmateriaal (