ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 8 juni 2010

ICT BENOEMT SALES DIRECTOR HUMIQ

ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat Aart Wegink (46) is benoemd tot Sales Director van HUMIQ B.V. (HUMIQ). De heer Wegink is verantwoordelijk voor het landelijke salesteam dat sinds de bundeling van de Nederlandse activiteiten in de nieuwe vennootschap HUMIQ is ontstaan. Door het creëren van dit team met een gecentreerde kennis van de markt is HUMIQ in staat om vraag en aanbod beter en sneller op elkaar af te stemmen. De heer Wegink rapporteert direct aan Roy Jansen, directeur HUMIQ.

Aart Wegink is na zijn studie Computertechniek bij Hollandse Signaal Apparaten (HSA) te Apeldoorn gestart. Daarna is hij onder andere werkzaam geweest bij Sun Microsystems en General Electric en heeft hij zich vanuit verschillende sales en managementposities vooral gericht op het ontwikkelen van nieuwe business.

Roy Jansen: "Ik ben zeer verheugd met de aanstelling van Aart Wegink als Sales Director HUMIQ. Aart heeft in de afgelopen twintig jaar een schat aan ervaring en kennis op het gebied van sales opgebouwd. In de aankomende periode zal Aart zich samen met zijn team richten op het uitbouwen van onze marktsegmenten en partnerships waarbij hij gebruik zal maken van de enorme ervaring, kennis en kunde die in onze organisatie aanwezig is."

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van de ICT Groep zijn onderverdeeld in de divisies Nederland en Duitsland. In Nederland, waar de Groep actief is onder de naam HUMIQ B.V., is zij één van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. Tevens richt HUMIQ zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. Daarnaast biedt de Groep, via een participatie in Improve, diensten aan met toegevoegde waarde op het gebied van testen. In Duitsland, waar de Groep actief is onder de naam ICT Software Engineering GmbH, richt zij zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair p roces besturen of daarover informeren. Projecten worden in huis, bij het eigen Development Center in Polen en op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd.