OranjeTwittert.nl

08/06/2010 09:00

mySocialNetwork.nl

Al het WK voetbal nieuws, WK2010 Tweets en meer op één plek

Nijmegen, 8 juni 2010 OranjeTwittert.nl is een nieuw initiatief van mySocialNetwork.nl. Op deze site vindt men al het WK nieuws, WK tweets en nog veel meer op één overzichtelijke plek. Nieuwsartikelen komen niet van persbureaus of andere nieuwssites, maar zijn Twitter berichten van iedereen die geinteresseerd is in Oranje en het WK in Zuid-Afrika.

Op OranjeTwittert.nl vindt men, naast WK nieuws en alle WK tweets, ook informatie over de deelnemende teams, het speelschema, de actuele wedstrijdstanden en een webshop met 75 fan shirts. Daarnaast heeft OranjeTwittert.nl een reporter in Zuid-Afrika op locatie die gedurende het WK met regelmaat artikelen publiceert over Zuid-Afrika en het WK voetbal. Ook een video overzicht met WK commercials en WK hoogtepunten ontbreekt niet, net zoals de meest eenvoudige en snelste WK poule: de TweetGame waar mooie prijzen uit de webshop te winnen zijn. Een tweet voldoet om mee te doen. De meest recente toevoeging op de site is de OranjeTwittert TweetStream waarbij men live de tweets van de wedstrijden van het Nederlands elftal kan volgen.

Delen en weten wat er elke minuut gebeurt

Om zelf WK nieuws te maken hoeft men alleen (HASHTAG)OranjeTwittert in een tweet op te nemen. De tweet verschijnt dan op de homepage van de website, bezoekers van OranjeTwittert.nl kunnen reageren op deze tweets, direct op de site of via Twitter. Tevens kan men de tweets eenvoudig delen via andere sites als Hyves, Facebook, Nujij en Linkedin.

Een WK is nooit meer hetzelfde met OranjeTwittert.nl!

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.OranjeTwittert.nl