Balkenende en Rutten rollebollend over straat

08/06/2010 09:16

Het Persbericht

Onlangs heeft 3Flies BV uit Oss het geestige online computerspel Het Gevecht om het Torentje gelanceerd. Het politiekspel, waarbij onze nationale lijsttrekkers elkaar in de haren vliegen om het torentje in Den Haag te gaan bewonen, is vanaf heden te spelen op www.politiekspel.nl.

De verkiezingen staan weer voor de deur en het gevecht om het torentje is in alle hevigheid losgebarsten. Wordt het Rutten, Cohen, Wilders of toch weer Balkenende? In Het Gevecht om het Torentje probeert JP, wellicht tevergeefs, zijn domein te verdedigen. Dit online spel is vooral een parodie op het huidige bekvechten en de aanhoudende strijd tussen de eigenwijze partijleiders van Nederland. Op de website is voor de jonge politieke liefhebber gratis de Balkenende-ringtone te downloaden.

De bedenkers van dit politiekspel vertellen enthousiast: "Ben baas in eigen land en bemoei je met de huidige politiek. Het idee voor het spel is een aantal jaren geleden al ontstaan. Mede door de almaar stijgende politieke interesse in ons land, is het concept wederom van stal gehaald. In alle bescheidenheid kunnen we stellen, dat we er in geslaagd zijn een parodie op de huidige politiek neer te zetten. Het dagelijkse politieke gekonkel op radio, TV en internet is een perfecte voedingsbodem gebleken voor ons spel."

Dit politiekspel is gerealiseerd in samenwerking met internetbedrijf Databoss uit Oss. In de toekomst wordt het spel regelmatig voorzien van updates met alle actuele politieke belevenissen uit Den Haag. Onze prominente en eigenzinnige partijleiders blijven hierin op een komische manier de hoofdrollen spelen. Bezoek direct de website www.politiekspel.nl en speel het spel.





http://www.politiekspel.nl