Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ONLINE PLATFORM VOOR DAGELIJKSE DOSIS DUURZAAMHEID

MOOI GEVONDEN - DUURZAAM LEVEN

Bussum, juni 2010 - Duurzaam leven. Dat willen we eigenlijk allemaal wel, maar hoe doe je dat nou precies? Hoe maak je elke dag duurzaam, op een leuke manier? De website www.MooiGevonden.com biedt uitkomst. Dit online portal voor duurzaam leven geeft nieuws, tips en informatie over bedrijven, producten en holistische gezondheid. Eén stop voor je dagelijkse dosis duurzaamheid. MooiGevonden.com wil duurzaam leven gemakkelijker en daarmee toegankelijker maken. Van de groene werkplek tot eco-design en van biologisch restaurant tot ruilhandel - op MooiGevonden.com heb je het allemaal in een paar clicks gevonden.

Altijd op groen
Het laatste nieuws, de mooiste bedrijven, inspirerende initiatieven - het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, als het duurzaam is zie je het op MooiGevonden.com in één oogopslag. Zo staat de Bedrijvengids boordevol bedrijven die duurzaam werken en wie zelf op zoek is naar een baan, of een vacature onder de aandacht wil brengen, kijkt bij Mooie Jobs. Ook ter ontspanning is er genoeg duurzaam te doen: de Restaurantgids weet de beste plekjes om heerlijk biologisch, vegetarisch of ayurverdisch te eten. Of klik eens op Evenementen, hier vind je tentoonstellingen, activiteiten en festivals waar een mooier leven centraal staat. Met een beetje hulp van MooiGevonden zet je zo elke dag moeiteloos op groen!

Duurzame smaak
"We spelen in op de groeiende vraag hoe duurzaamheid toe te passen in het leven van elke dag. Het kan soms moeilijk lijken om de dagelijkse dingen op een duurzame manier op te pakken, terwijl mensen met een paar simpele tips al een heel eind op weg geholpen zijn. Wij laten graag zien hoe gemakkelijk, mooi en leuk duurzaam leven is. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, in onze database is elk bedrijf of product te vinden. Ruilhandel, duurzame kinderactiviteiten, verantwoorde mode, complementaire gezondheid, spiritualiteit - wie eenmaal duurzaam begint te leven, krijgt vaak al snel de smaakt te pakken!" aldus Marianne Pot, initiatiefnemer, van MooiGevonden.com.

Over MooiGevonden.com
MooiGevonden is een online portal dat zich inzet voor een dagelijks duurzaam leven voor iedereen. Je kunt hier terecht voor het laatste nieuws, adressen van bedrijven, services en kwaliteitsproducten. MooiGevonden wijst zowel consumenten als bedrijven de weg naar elke dag alles duurzaam. Op de site kun je tevens een eigen interessegroep aanmaken en kennis en ideeën uitwisselen via de blogs. Zie voor meer informatie www.MooiGevonden.com.