Persbericht

8 juni, 2010

Riverbed behaalt Brocade Data Center Ready-status
~ Steelheads compatibel in heterogene storage area netwerkomgeving ~

De WAN-optimalisatie-oplossingen van Riverbed, de IT-infrastructuur performance company, zijn onlangs erkend door Brocade Communications Systems Inc. Riverbed heeft de Brocade Data Center Ready-status verkregen doordat de WAN-oplossing compatibel zijn met de Brocade 7500/FR4-18i Blade. Dit volgt uit de testresultaten van het Brocade Data Center Ready Program. Het programma is ontwikkeld om de interoperabiliteit, tussen op Brocade gebaseerde multi-vendor datacenteromgevingen, te bevorderen.

De test is uitgevoerd op het Brocade Data Center Ready laboratorium waar met behulp van moderne faciliteiten de interoperabiliteit en performance van SAN-producten zijn getest in een multi-vendor omgeving. Het Brocade Data Center Ready Program heeft sinds de start van het programma in 2000 veel leden aan zich weten te binden.

Organisaties zetten WAN-optimalisatie-oplossingen van Riverbed in om de performance tussen remote kantoren, private datacentra en mobiele werkers te versnellen. Door middel van Steelheads consolideren organisaties hun IT, worden backup- en replicatieprocessen versterkt om de data-integriteit te waarborgen, stijgt de productiviteit en wordt de samenwerking tussen medewerkers verbeterd. Door het verwijderen van grote hoeveelheden repetitieve data over het WAN door disaster recovery (DR)-processen, kunnen organisaties hun bandbreedte verlagen waardoor ze meer data sneller kunnen beschermen. Daarnaast zetten organisaties ook oplossingen in die zorgen voor een snelle dataprotectie, waardoor hun 'recovery time objectives' (RTO) en 'recovery point objectives' (RPO) naar beneden worden bijgesteld.

"We hebben nauw samengewerkt met Brocade op het gebied van producttesten om de interoperabiliteit en eenvoudige productintegratie te waarborgen", aldus Venugopal Pai, vicepresident betrekkingen van Riverbed. "Hierdoor kunnen we onze klanten een verbeterde perfomance bieden. Deze oplossing verkleint de noodzaak voor bandbreedte-upgrades waardoor de huidige infrastructuur efficiënter wordt. Door onze constante betrokkenheid en productontwikkeling werken we samen aan oplossingen voor organisaties die dagelijks te maken hebben met uitdagingen op het gebied van DR-processen."

"We zijn blij dat Riverbed de Data Center Ready Program-status heeft behaald", zegt Patric Chang, directeur strategische allianties van Brocade. "Storage-netwerken worden wereldwijd in een rap tempo ingezet. Klanten hebben er vertrouwen in dat deze technologieën kunnen worden ingezet in schaalbare en high-performance netwerkomgevingen."

Over het Brocade Data Center Program
Het Brocade Data Center Program is een omvangrijk test- en configuratie-initiatief, speciaal ontwikkeld om end-to-end SAN-interoperabiliteit te bevorderen. Een onderdeel van dit programma is het uitvoeren van testen in SAN-configuraties, waaronder een heterogene mix van servers, storagesystemen, Brocade switches, SAN-beheer en -applicaties en andere SAN-technologieën. Brocade heeft een interoperabiliteitslaboratorium ontwikkeld met een heterogene SAN-structuur. Hier test Brocade apparatuur van partners met specifieke configuraties. Leveranciers ontvangen de Brocade Data Center Ready-status nadat de test heeft uitgewezen dat de producten conform de richtlijn zijn. Kijk voor meer informatie op: http://www.brocade.com/partnerships/index.page .

(439 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE