Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Mira Ahles
Datum: 08-06-2010

Kourtney Kardashian ontwerpt speciale Belly Bandit

Kourtney Kardashian heeft een unieke Belly Bandit ontworpen waarmee vrouwen zich na de zwangerschap gelijk vrouwelijk en sexy kunnen voelen.

De Belly Bandit
De Belly Bandit is een buikband die ontwikkeld werd om pas bevallen vrouwen weer snel, pijnloos en verantwoord hun figuur terug te geven. Bij vrouwen die Belly Bandit dragen, verdwijnt het zwangerschapsbuikje al na zes tot acht weken.

Kourtney Kardashian
Eén van de vele tevreden gebruikers van de Belly Bandit is Kourtney Kardashian (onder andere bekend van de populaire Amerikaanse reality show 'Keeping up with the Kardashians'). "Eén van de eerste tips van mijn vriendinnen die al een kind hadden was: koop een Belly Bandit. Maar ik wilde er wel één die helemaal mijn eigen smaak was, en die heb ik dus zelf ontworpen."

Limited Edition
Het resultaat is de Limited Edition. Deze heeft dezelfde werking als de vertrouwde Belly Bandit varianten. De Limited Edition van Kourtney Kardashian heeft een prachtige rijke print aan de buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant die het draagcomfort ten goede komt. De Limited Edition kost EUR 79,95 en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Links:
www.bellybandit.eu
www.bellybandit.eu/shop/belly-bandit-limited.html

-------------------Noot voor de redactie (