Ingezonden persbericht


De Evangelische Partij Nederland kondigd aan dat men via internet een Meldpunt Christen Discriminatie gaat opzetten.

De Evangelische Partij geeft aan meer intolerantie uit de samenleving te ervaren voor het christelijk geloof. De partij is van mening dat christenen het recht hebben om uitvoering van het christelijk geloof te kunnen geven in woord, in gebed, in handelen en dit in alle vrijheid uit te mogen dragen.

De Evangelische Partij wil dat wij christenen in vrijheid ons geloof kunnen uitdragen zonder gedemoniseerd te worden. Wij hebben het recht op christelijk onderwijs, hebben recht op christelijke leraren en hebben recht om in onze stichtingen en verenigingen op grond van ons geloof richtlijnen en regels vast te stellen. De Evangelische Partij Nederland vind dat wij als christenen het recht hebben om onze God en zijn dienstknechten te verdedigen vanwege onze liefde voor hen, als ze worden besmeurt en gelasterd. Wij hebben het recht om tijdens de pauzes op het werk te mogen bidden en daarvoor eventueel een ruimte te krijgen.

Op de site van de Evangelische Partij Nederland komt binnenkort een link voor aanmelding bij discriminatie op grond van ons geloof. Wij roepen iedere christen op om discriminatie op het werk, in het uitgaansleven, maatschappij en in de politiek binnenkort te melden op onze site.