Terra Technology presenteert doorbraakgevende oplossing voor transportvoorspellingen

Oplossing synchroniseert planning en verkoop met operatieve planning om efficiёntie van transport te verbeteren

NORWALK, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- 20100608 --

Terra Technology (www.terratechnology.com), de meest vertrouwde leverancier van vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentenproductbedrijven, presenteerde vandaag Terra’s meest recente oplossing, transportvoorspellingen.. Deze bijdrage aan Terra's vraaggevoelige portfolio maakt voor transport- en opslagplanners de weg vrij door hen zicht te geven op promoties en vereisten, waardoor planners op proactieve wijze capaciteit kunnen reserveren in plaats van haastig vervoerders te vinden voor reeds geplaatste orders.

Volgens Robert Byrne, CEO, Terra Technology, “Transportplanning is de volgende grote kans waarmee consumentenproductbedrijven enorm kunnen uitsparen. Terra’s transportvoorspellingen bieden de duidelijkheid en de dynamiek vanaf de planning van eindproducten tot de transportplanning toe. Zo wordt een panorama gegeven van stimulerings- en capaciteitsproblemen, waardoor fabrikanten op proactieve wijze transport kunnen verwezenlijken, in plaats van alleen maar op orders te reageren. Het is meer de planning dan de respons waardoor efficiёntie en lagere kosten worden bewerkstelligd.”

Nu vertrouwen managers op de bij hen geplaatste orders voor het plannen van verzendingen. Omdat zij geen systematisch zicht over het wegnetwerk hebben in geval van een geplande stimuleringssituatie, kunnen zij niet voor de hoge vraag programmeren. Dit maakt de transportkosten aanzienlijk duurder, waardoor er in noodsituaties nationale verzendingen in haast door het land worden gestuurd.

Adrian Gonzalez, directeur Logistics Viewpoints voor ARC Advisory Group, besprak de oplossingen van Terra. “De vernieuwing in de logistiek houdt in dat de op dit moment bestaande hiaten in ondernemingsprocessen en softwareoplossingen worden opgevuld. Één van deze hiaten is de storing die er bestaat tussen de vraagplanning en transport en opslagprocessen. Het verwerven van transport, de modusselectie en werkplanning zijn allemaal onderhevig aan beperkingen door het feit dat er tusen de werkelijke en verwachte vraag geen duidelijkheid bestaat. Dit is ten zeerste waar als er stimuleringsopportuniteiten bij betrokken zijn. Het netto resultaat is dan gemiste kansen voor kostenuitsparingen en productiviteitsverbeteringen. Deze nieuwe oplossingen voor transportvoorspellingen van Terra Technology richten zich op deze hiaat en complementeren de bestaande TMS en WMS oplossingen.”

Voornaamste voordelen van transportvoorspellingen

  • Duidelijkheid over stimuleringen stelt transportplanning in staat transport te huren die aan de vraag voldoet in plaats van aan de geplaatste orders
  • Analyse van netwerkwijzigingen biedt preciezere strategische sourcing, verhoogt doeltreffendheid en spaart natuurlijke hulpbronnen uit.
  • Integratie met transport en opslagbeheersystemen geeft inzicht in capaciteitskwesties en de vereiste hulpmiddelen, zodat vroegere reserveringen mogelijk zijn en lokale aankoop verminderd wordt.
  • Grotere helderheid verbetert vervoerderssamenwerking en intermodaal gebruik, waarbij reserveringen zich op de voorspelde vraagplanning in plaats van alleen maar op overeenkomstige orders richten.

Over Terra Technology

Terra Technology is de meest vertrouwde leverancier van vernieuwende leveringsketenoplossingen voor consumentproductbedrijven. De oplossingen van Terra Technology maken gebruik van betere wiskunde en downstream gegevens zoals POS voor verbeterde prestaties van de leveringsketen, vermindering van de voorspellingsfouten met 50 percent en inventaris tot 20 percent. Grotere precisie in voorspellingen spaart geld uit, verlaagt de inventaris, verbetert de klantenservice en vermindert het afval. Enkelen van ´s werelds grootste consumentenverpakte goederenbedrijven, met de populairste merken ter wereld, maken gebruik van Terra Technology, waaronder Procter & Gamble, Unilever, Kraft Foods, Kimberly-Clark, ConAgra Foods en Campbell Soup. Voor meer informatie, ga naar www.terratechnology.com of bel +1 203 847 4007 x111.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Mediacontact
PAN Communications
Rebecca Parkhurst, +1 978 474 1900
rparkhurst@panncom.com
of
Bedrijfscontact
Terra Technology
Mary Fields, +1 203-847-4007 x127

mary.fields@terratechnology.com