HypotheekNet (o.a. van Kuijs Reinder Kakes) krijgt volmacht van Reaal


ZAANDAM, 20100608 -- Reaal heeft een hypotheekvolmacht afgegeven aan Hypotheeknet. Het kantoor is het vijftiende intermediairbedrijf dat een dergelijke volmacht krijgt. Daarmee is een minimumproductie van ¤ 10 mln gemoeid, stelt Reaal. HypotheekNet is landelijk vanuit 22 plaatsen actief met een netwerk van "enthousiaste en ervaren financieel specialisten". De volmacht geldt in eerste aanleg voor Noord-Holland, waar het hypotheekadviesbedrijf een samenwerkingsverband heeft met makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes. Die makelaar is ook aandeelhouder van HypotheekNet, evenals de makelaars Ten Hag Groep, Dynamis en Brecheisen.

René Louter, Directeur Verkoop Intermediair: "Dit samenwerkingsverband past perfect in onze missie "Eenvoud in geldzaken". Deze hypotheekvolmacht maakt geldzaken simpel en daarmee worden onze klanten nog beter bediend. HypotheekNet is voor ons al jaren een betrouwbare partner en met deze volmacht laat REAAL zien dat wij veel waarde hechten aan de samenwerking. Met een volmacht als deze - waarvan REAAL er maar 15 kent - is een minimum productie gemoeid van EUR 10 mln. HypotheekNet is een professioneel en adviesgericht kantoor dat de klant echt centraal stelt. REAAL verwacht dan ook veel van deze samenwerking".

Cees Nota, directeur HypotheekNet regio Noord-Holland, is bijzonder ingenomen met dit nieuwe samenwerkingsverband: "Het aanvragen van een hypotheek is vaak een spannende aangelegenheid voor mensen. Geldverstrekkers hebben de acceptatiegraden enorm aangescherpt. Wij zijn daarom trots dat juist in deze tijd REAAL de moraliteit van de tussenpersoon zwaar laat meewegen en dat we deze samenwerking aangaan op basis van een groot onderling vertrouwen. Voor onze klanten is het van wezenlijk belang dat de aanvraag zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Wij streven ernaar onze cliënten een zo optimaal mogelijke service te bieden en zijn met deze samenwerking weer een grote stap vooruit gegaan.

Over HypotheekNet
HypotheekNet adviseert mensen gedurende het totale hypotheekproces en heeft een sterk landelijk netwerk met enthousiaste en ervaren financieel specialisten. HypotheekNet heeft in Noord-Holland een samenwerkingsverband met makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes. Meer informatie: www.hypnet.nl of www.krk.nl





Ingezonden persbericht