Marktleiders komen met een promotie voor Italiaanse pokerspelers

De twee marktleiders komen met een promotie voor Italiaanse pokerspelers

ROME--(BUSINESS WIRE)-- 20100608 --

Poker.it, de eerste Italiaanse portal voor legaal online poker, heeft de afgelopen tijd veel veranderingen meegemaakt. Binnen de gelegaliseerde Italiaanse pokerindustrie groeit vooral het aantal online pokertoernooien dat de poker rooms en portals organiseren, en Poker.it zet wat dit betreft de toon.

Poker.it en PartyPoker.it hebben hun krachten gebundeld en komen met een exclusief € 150 freeroll toernooi op 17 juni 2010 om 21.00 uur. Het toernooi is alleen toegankelijk voor spelers die zich hebben ingeschreven bij PartyPoker via Poker.it. In de legale online pokermarkt draait alles om promoties, marketing en reclamecampagnes en dankzij de sterke band met poker rooms, kan Poker.it spelers ongekende deals en informatie bieden. De site publiceert niet alleen informatie over de belangrijkste evenementen in de pokerwereld van vandaag, maar helpt met de promotie van wedstrijden en werft spelers.

"De laatste tijd zijn er steeds meer poker rooms die samenwerken met de belangrijkste online poker portals", aldus Gigli Giulia, het hoofd van de redactieraad van Poker.it. "De portals en de poker rooms hebben elkaar nodig. Wij komen met de € 150 freeroll, exclusief voor onze lezers, omdat spelers niet alleen maar nieuws willen. Je dient als specialist veel diensten aan te bieden. Zo hebben we legio tips en strategieën over hoe men wint, en we geven lezers een betere kans op toegang tot belangrijke toernooien en vervolgens de WSOP en EPT."

Massimo Desti, Project Manager bij Poker.it, voegt toe: "Pokerspelers kiezen niet langer een poker room, maar gaan liever naar de portals die hen een breed aanbod geven. Spelers zijn geïnteresseerd in betrouwbaar nieuws en informatie over live toernooien. Natuurlijk zijn de sign up promoties ook van vitaal belang. Wij beseffen ons hoe waardevol zo'n aanbod van diensten is, en wij zijn blij hierin op een unieke wijze te kunnen voorzien bij PartyPoker.it."

Over Poker.it:

Poker.it is een Italiaanse pokerportal die opereert in overeenstemming met de AAMS. De site biedt nieuws en artikelen over poker, pokerstrategieën, Texas Hold'em, video poker, en meer. De site is vertegenwoordigd op Italiaanse netwerken zoals Facebook, Twitter, Meemi, Memes en Blogdipoker.it. Poker.it verwelkomt reacties op het forum en biedt nuttige widgets voor fans en webmasters. De site heeft ook een pokercalculator voor kansberekeningen om spelers te helpen.

CONTACT:
Poker.it
Giulia Gigli
Telefon: 800.969.018

Email: info@poker.it