Nieuw hostingbedrijf Hostem van start: webhosting zonder zorgen


GORINCHEM, 20100608 -- Hostem is een nieuw hostingbedrijf dat de klanten weer teruggeeft wat hen is afgenomen: het behandeld worden als individu. Hostem zorgt voor een persoonlijke benadering en zet klanten niet simpel weg als een nummer. Hostem verzorgt de volledige hosting inclusief streaming, (FTP) backup, Directadmin en de domeinnaam en heeft daarbij het contact met de klant hoog in het vaandel staan.

Hostem biedt klanten de mogelijkheid hun website op het internet te laten hosten met een bijbehorende eenvoudige, maar doeltreffende service. Dit is eenvoudig in de zin dat het makkelijk te begrijpen is en doeltreffend in de zin dat het alles omvat waar een klant naar zoekt bij het hosten van een website. Hostem garandeerd een uptime van 99,9% wat betekent dat de webpagina praktisch nooit onbereikbaar zal zijn. Hostem zelf is daarbij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten. Een klant kan binnen 24 uur online zijn met de realtime domeinregistratie van Hostem en de zeer snelle en adequate service.

Ontevreden klanten van andere aanbieders zullen bij Hostem in een warm bad terechtkomen. "Wij willen graag een alternatief bieden voor de digitale prijsvechters die het contact met de klant uit het oog zijn verloren. Bij ons is de klant niet zomaar een nummertje, we willen klanten die elders niet tevreden waren graag laten zien hoe het ook kan met ons kwalitatief uitstekende product. We willen daarnaast webhosting begrijpelijk maken voor mensen die hier weinig tot geen ervaring mee hebben. Achter de schermen vullen wij de eentjes en nulletjes wel in, naar de klant spreken we in begrijpelijke taal en bieden we een doeltreffende, maar laagdrempelige service", aldus de eigenaar C.T Klaput.

Over Hostem:
Hostem is een onafhankelijk webhosting bedrijf uit Gorinchem. De kernactiviteiten van dit bedrijf zijn:

* Webhosting
* Streaming
* (FTP) Backup
* Virtual Servers
* Design
* Domeinnamen
* Colocation

*
Hostem is een nieuw bedrijf dat zich richt op klanten die niet langer als nummer willen worden behandeld. Klanten die op zoek zijn naar het persoonlijk contact. Daarnaast is Hostem er voor iedereen die weinig ervaring heeft met het hosten van een website. Hostem spreekt in begrijpelijke taal en biedt extra uitleg waar dat nodig is. De klant staat weer centraal en krijgt een passende oplossing afgestemd op de aangegeven wensen.

Hostem