Voorpost voert in de shariarechtbank actie tegen islamisering


AMSTERDAM, 20100608 -- De heel-Nederlandse actiegroep Voorpost heeft in cultureel centrum De Balie in Amsterdam actie gevoerd tegen de voortwoekerende islamisering van Nederland. In De Balie werd voor het eerst in het openbaar een shariarechtbank georganiseerd.

In `debatcentrum' De Balie in Amsterdam werd vanavond een shariarechtbank georganiseerd. Voorpost is van mening dat geen enkele ruimte moet worden geboden aan de islamitische wetgeving. Voor Voorpost staat de sharia haaks op onze normen en waarden, én brengt daarbij de democratische rechtsorde in gevaar.

Voorpostactivisten bezetten het podium zodra de eerste `zaak' voorkwam. Met een spandoek maakten de activisten duidelijk dat voor de ideologie van de islam geen plaats is in Nederland. Voorpost is fel gekant tegen de sharia. Er mag in het Nederlands recht geen enkele ruimte geboden worden voor deze islamitische vorm van rechtspraak. Voorpost is voor een open en democratische samenleving waarin de rechtspraak gescheiden is van godsdienst en waarin de rechten van vrouwen zijn gewaarborgd.

Voorpost benadrukt dat ze voor een vrije en open discussie over alle onderwerpen is. Ruimte maken voor een intolerante ideologie is echter in strijd met de waarden die in Nederland al eeuwen gewoonte zijn. Stop de islamisering van Nederland!

Voorpost Nederland





Ingezonden persbericht