Ingezonden persbericht


Geachte heer of mevrouw,

graag uw aandacht voor het volgende persbericht:

PERSBERICHT
06 mei 2010

Debat ?Trots op Natura 2000 ? Communiceren in crisistijd? Natura 2000, daar hoef je je niet voor te schamen
08 juni 2010

Landwerk organiseert in samenwerking met Vakblad Natuur Bos Landschap het debat: ?Trots op Natura 2000 ? Communiceren in crisistijd?. De bijeenkomst over het veranderen van het negatieve imago van Natura 2000, vindt plaats op 8 juni in Antropia in Driebergen.

Tijdens de middag willen we alle betrokkenen munitie bieden om met kritiek om te gaan, of het nou mythen zijn of waarheden. In enkele presentaties en een paneldiscussie ontrafelen we het negatieve imago van Natura 2000 en bekijken we welke communicatie in de praktijk werkt, en welke niet. Er is volop gelegenheid om in discussie te gaan met deskundigen en om ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen.

De genodigde deskundigen houden zich bezig met uitvoering en beheer van, en communicatie over Natura 2000. Aanwezige sprekers zijn:
- Bram van de Klundert (voorzitter van de klankbordgroep Natura 2000 Sallandse Heuvelrug en De Borkeld),
- Rob Janmaat (Communicatiebureau de Lynx, adviseur van diverse Natura 2000 beheerplannen), - Bing Jap (programmaleider Natura 2000 Staatsbosbeheer),
- een vertegenwoordiger van het Regiebureau Natura 2000.

Het debat is voornamelijk bedoeld voor de professionals die zich bezighouden met de beheerplannen Natura 2000, zowel in uitvoering als in communicatie. Ook zijn deelnemers van klankbordgroepen, begeleidingsgroepen en schrijfgroepen van harte welkom.

Op dinsdag 8 juni bent u van harte welkom in Antropia, Hoofdstraat 8 in Driebergen, De middag duurt van 13.00u tot 17.00u. Hapjes en drankjes worden verzorgd.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding kunt u vinden op www.landwerk.nl

EINDE BERICHT

---




Ingezonden persbericht