Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA Haarlem neemt afscheid van raadsleden en wethouder

Nog één keer vlammen op eigen beleidsterrein tijdens Haarlems Lagerhuis

De Haarlemse afdeling van de PvdA heeft op het Haarlems Lagerhuis van zondag 6 juni afscheid genomen van verschillende raadsleden en één wethouder. Annemiek Kropman, Martien Brander, Marjan Zoon, Marijke Lodeweegs, Sonja Kagie en Oktay Özcan keerden na de verkiezingen niet terug in de Haarlemse PvdA-fractie. Naast deze raadsleden heeft ook wethouder Maarten Divendal afscheid genomen.

Het Haarlems Lagerhuis is een maandelijks terugkerende debatmiddag georganiseerd door de lokale PvdA-afdeling. Op deze middagen wordt er ingegaan op actuele thema's met een regionaal karakter. Vanwege het afscheid van de verschillende raadsleden en de wethouder was er gekozen voor thema's die pasten bij de beleidsterreinen van de verschillende politici. Wethouder Divendal mocht nog één keer zijn licht laten schijnen over schaalvergroting in het onderwijs, Marjan Zoon kon haar mening toelichten over arbeidsmarkt participatie, Annemiek Kropman werd gevraagd naar haar mening over de eigen bijdrage in de zorg en Martien Brander kon nog één keer benadrukken hoe belangrijk het is om de meeuwenoverlast in de gemeente aan te pakken

Het volgende Haarlems Lagerhuisdebat vindt plaat op zondag 4 juli. Het onderwerp is dan regionale bereikbaarheid. Met de zomer en de bijbehorende strandfiles voor de deur een erg actueel onderwerp. Bent u hierin geïnteresseerd? Kom dan vooral langs. Het debat vindt dan plaats bij Madame Marlie aan de Grote Markt 21 in Haarlem. Om 16.00 uur begint het debat. Dit duurt ongeveer een uur. Daarop volgend is er een borrel.

*** EINDE PERSBERICHT ***


Noot voor redacties