Persbericht

eDarling start exclusieve affiliate campagne bij zanox ~ Duitse marktleider in partnerbemiddeling kiest voor zanox om groei in Nederland te realiseren ~

Amsterdam, 8 juni 2010 - zanox, Europees marktleider in performance based marketing, is door eDarling geselecteerd als exclusief affiliate netwerk in Nederland. eDarling is een online partnerbemiddelaar die op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest singles aan elkaar koppelt. De Europese adverteerder is marktleider in Duitsland en wil verdere groei in Nederland realiseren door de inzet van affiliate marketing. eDarling gaat daarvoor per direct gebruik maken van het affiliate netwerk van zanox.

De belangrijkste reden voor eDarling om voor zanox te kiezen, is de online marketing ervaring van het Nederlandse team en het bereik van het Nederlandse publisher netwerk. Daarnaast heeft zanox zich ruimschoots bewezen als ervaren business partner. Het internationale affiliate netwerk is ondermeer gespecialiseerd in online dating campagnes en reeds actief met eDarling in zes landen.

Door de nadruk op kwaliteit heeft de aanpak van eDarling al geleid tot een significante groei in Nederland. De datingsite heeft samen met psychologen en relatieonderzoekers de IdealPartner-Methode ontwikkeld waarmee profielen aan elkaar worden gekoppeld op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

Met het affiliate netwerk van zanox wordt de groei van eDarling vergroot door de inzet van gespecialiseerde dating websites en portals waar de specifieke doelgroepen van eDarling kunnen worden gevonden. Ook e-mail- en social media marketing zullen daarbij worden ingezet.

"Wij vertrouwen erop dat deze samenwerking leidt tot uitbreiding van onze online activiteiten in Nederland", zegt Christian Vollmann, Managing Director bij Affinitas GmbH. "Het uitgebreide netwerk van zanox en hun indrukwekkende kennis over onze specifieke markt maken zanox tot een perfecte partner om ons te ondersteunen bij het realiseren van groei."

"eDarling is een grote naam in Europa en groeit ook hard in Nederland," aldus Roger Kenbeek, algemeen directeur van zanox Benelux. "Wij zijn dan ook erg trots om dit kwalitatieve programma aan onze publishers te kunnen aanbieden."