Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - getuigenoproep beroving | |

In de nacht van vrijdag op zaterdag 5 juni is een 19-jarige Apeldoorner het slachtoffer geworden van een beroving op de Reigersweg in Apeldoorn. De jongen werd door een onbekende man bedreigd met een steekwapen.


De 19-jarige jongen liep omstreeks 03.45 uur over de Reigersweg in Apeldoorn. Toen hij bij zijn huis aankwam, stond er plotseling een onbekende man achter hem. De man bedreigde het slachtoffer met een steekwapen en heeft een geldbedrag van hem afgenomen. Na de beroving rende de man weg en stapte als passagier even later in een donkerkleurige auto, die wegreed in de richting van de Adelaarslaan.
Het signalement van de dader luidt als volgt: blanke man, rond de 30 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang, een slank postuur en kort zwart haar.
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van de beroving. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

|     |Hoog Buurlo- auto-inbraak                                 |

Op zaterdagmiddag 5 juni is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Hoog Buurloseweg in Hoog Buurlo. Er is onder meer een geldbedrag buitgemaakt.


De diefstal is vermoedelijk tussen 16.30 uur en 17.15 uur gepleegd. Men is de auto binnengekomen door een slot te forceren. Er is onder meer een geldbedrag meegenomen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

|     |Apeldoorn - getuigenoproep doorrijden na aanrijding       |

Op maandag 7 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 9-jarige fietsster en een personenauto op de kruising Laan van Erica met de Laan van Maten in Apeldoorn. Hierbij is de bestuurder van de personenauto doorgereden.


Een 9-jarig meisje uit Apeldoorn fietste omstreeks 14.30 uur over de Laan van Erica. Toen zij rechtdoor de Laan van Maten over wilde steken, werd zij aangereden door een afslaande auto. Hierbij raakte ze licht gewond. De bestuurder van de auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.
De bestuurder van de auto betrof een blanke jonge jongen. Er zat ook een bijrijder in de auto. De bestuurder droeg een oranjekleurig hesje. De auto is donkergroen van kleur en is aan de binnenkant versierd met driehoekige oranje vlaggetjes.
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding of naar mensen die de bestuurder en/of auto menen te herkennen naar aanleiding van het signalement. Hiervoor kunnen zij contact op nemen met de politie via 0900-8844.


Einde berichten.


-----------------------

(





(

---- --