Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 08 juni 2010
COEN EN SANDER WK-TOUR DENDERT DOOR HET LAND

credits: BNN

JACQUES D'ANCONA, BARBARA BAREND EN RONALD DE BOER IN ORANJE COEN EN SANDER SHOWS

De Coen en Sander WK-tour gaat beginnen! Zolang het Nederlands Elftal in de race is voor het kampioenschap trekken de BNN-dj's met hun WK-bus door het land om Oranje-initiatieven te bezoeken. De WK-tour gaat langs de Bossche Tenniskampioenschappen, Bert van Marwijks woonplaats Meerssen, Artis in Amsterdam, een voetbalplaatsjesruilmiddag in Aalst en natuurlijk Volendam, waar Nick en Simon en 3JS optreden. De Coen en Sander WK-tour is vanaf maandag 14 juni te horen in de Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Heb je echt de ballen verstand van voetbal? Bij de Coen en Sander Show ben je sowieso aan het juiste adres! Terwijl de sms-dienst 'Coen en Sanders WK Weetjes' ervoor zorgt dat luisteraars met kant en klare one-liners indruk kunnen maken tijdens de wedstrijden van Oranje, kunnen echte voetbal die-hards hun oranje hart ophalen met de professionele nabeschouwingen van Barbara Barend. Jacques D'Ancona legt dagelijks een moeilijke voetbalterm uit en Ronald de Boer zorgt voor het laatste nieuws uit Zuid-Afrika.

Aanmelden voor Coen en Sanders WK Weetjes kan door WKW AAN te sms'en naar 9090. Voor één euro per wedstrijd van Oranje worden vier sms'jes gestuurd. Het betreft een dienst die automatisch stopt als Oranje uitgevoetbald is en ieder moment gestopt kan worden. Op wk.bnn.nl is de tour van Coen en Sander op de voet volgen via hun blog. De mannen nomineren dagelijks iemand als slechtste speler van het toernooi en hebben tips voor doorgewinterde voetbalhaters. Zo komt iedereen aan z'n trekken.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens het WK hoor je de heren ook in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur. De leukste mannen van de radio zijn ook te beluisteren als podcast via podcast.bnn.nl.