Volker Wessels Stevin NV

Fusie Planoform Vastgoedontwikkeling en Volker Wessels Vastgoed

8 juni 2010

Planoform Vastgoedontwikkeling en Volker Wessels Vastgoed hebben besloten samen één bedrijf te gaan vormen: de twee bedrijven fuseren met ingang van 1 januari 2011.

Onder de naam VolkerWessels Vastgoed gaat de nieuwe onderneming werken vanuit een centrale locatie. Om optimaal te kunnen werken en de marktpositie te verstevigen lag een fusie tussen deze complementaire VolkerWessels bedrijven voor de hand. Alle arbeidsplaatsen blijven behouden. Na de fusie ontstaat er een krachtige, landelijk werkende vastgoedontwikkelaar met als kernwaarden duurzaamheid, innovatie, creativiteit, betrokkenheid, slagkracht én met een sterke klant- en marktfocus.

Het nieuwe bedrijf richt zich als risicodragende ontwikkelaar op gebiedsontwikkeling, woningbouw, zorgvastgoed en commercieel vastgoed. ZorgID, onafhankelijk partner in wonen en zorg, blijft een aparte entiteit en zal ook vanuit de nieuwe locatie haar werkzaamheden gaan uitvoeren.

Tijdens de Provada, dé Vastgoedbeurs van Nederland die dit jaar wordt gehouden van dinsdag 8 juni tot en met donderdag 10 juni in de RAI in Amsterdam, lanceert VolkerWessels Vastgoed, vooruitlopend op de definitieve fusie per 1 januari 2011, haar nieuwe logo en kunt u alvast kennismaken met de nieuwe organisatie.