Politie Flevoland

Vrouw aangerand: politie opent klopjacht!

Almere, 08-06-2010 o Dinsdagmorgen rond 09.30 uur is op het Farflerpad in een bosgebied nabij Almere-Haven een 46-jarige vrouw mishandeld en aangerand door een onbekende man. Donderdagmiddag 03 juni werd al een minderjarig meisje op het Watersnippad in Almere-Haven slachtoffer van een zedenmisdrijf. Het vorige week gestarte rechercheteam ART 8 onderzoekt de zaken en draait op volle toeren.

Na het incident van vanmorgen is de politie direct een grootschalig zoekactie gestart in het bosgebied (Vroege Vogelbos en Beginbos) tussen de A6 en de bebouwde kom van Almere -Haven. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Middels een sms-alert werd het signalement van de dader verspreid.
Het signalement van de dader luidt als volgt: een man, hij droeg een zwarte helm en een bruine lederen jas. Hij reed op zwarte brommer of scooter.

Het onderzoeksteam ziet duidelijke verbanden tussen dit incident en de eerdere incidenten en is dringend op zoek getuigen! Heeft u meer informatie of denkt u te weten wie de dader is bel dan met het rechercheteam ART 8 via 0900 8844. Mailen kan ook via ART8@flevoland.politie.nl.