Senternovem

11-05-2010 |

Voorlichtingsbijeenkomst SMOM op 9 juni 2010

Dienst Regelingen en Agentschap NL organiseren woensdagmiddag 9 juni 2010 op Kasteel Groeneveld in Baarn een voorlichtingsbijeenkomst over de subsidieregeling Draagvlak natuur en duurzaam voedsel (RDN) en de subsidieregeling Maatschappelijke Organisaties en Milieu (SMOM).

De bijeenkomst is bedoeld voor maatschappelijke organisaties die geïnteresseerd zijn in deze subsidies. Met deze subsidies stimuleren de ministeries LNV en VROM activiteiten van maatschappelijke organisaties om natuur, duurzaam voedsel en milieu en duurzaamheid onder de aandacht te brengen van een breed publiek.

Advies en uitleg
Tijdens de bijeenkomst geven medewerkers van Dienst Regelingen en Agentschap NL advies en uitleg over beide regelingen. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan de verschillen en overeenkomsten tussen beide subsidies, de voorwaarden om de subsidie te kunnen aanvragen, de aanvraagprocedures en de mogelijkheid om uw voorstel kort te bespreken voordat u uw aanvraag indient. In de namiddag zal er gelegenheid zijn om in gesprek te treden met beleidsmakers en uitvoerders van de betrokken overheidsorganisaties.

Ontmoet potentiële subsidiepartners
Beide regelingen bieden de mogelijkheid om als samenwerkingsverband een aanvraag in te dienen. Zo kunnen een stichting en een vereniging bijvoorbeeld samen subsidie aanvragen. De informatiebijeenkomst geeft u de kans om ideeën met andere organisaties uit te wisselen en om samenwerkingspartners te ontmoeten.

Aanmelden
Het programma begint om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00. Aanmelden kan via rdn@minlnv.nl. Om zoveel mogelijk organisaties de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn, kunnen er per organisatie maximaal twee personen de voorlichtingsbijeenkomst bijwonen. Meld u zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval vóór vrijdag 28 mei. Aanmeldingen die later komen, kunnen wij niet meer verwerken. U krijgt een bevestiging dat u aangemeld bent. Het programma zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden op het www.minlnv.nl/loket.

Vervoer naar Kasteel Groeneveld
Er rijden pendelbusjes van station Baarn naar Kasteel Groeneveld van 12.00-13.00 en van 16.45-18.00.

Meer informatie
Meer informatie over de RDN staat op de website van het LNV-Loket bij het onderwerp Subsidie > Draagvlak natuur. Belangstellenden kunnen ook bellen met Het LNV-Loket: 0800 - 22 333 22 (op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur).
Wijzigingsdatum |

11-05-2010