Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

LUMC op voetstuk

Beste studenten en docenten LUMC op voetstuk

Publicatiedatum: 19 mei 2010 | PERSBERICHT
Aandachtsgebieden: Research, Onderwijs en opleidingen

Op woensdag 9 juni a.s. vindt om 16.00 uur in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) de jaarlijkse uitreiking van de onderwijsprijzen plaats. Een van die prijzen is de prof. dr. G.J. Tammelingprijs voor de beste docent van het LUMC. Deze prijs wordt uitgereikt door de Medische Faculteit der Leidse Studenten (M.F.L.S.). Niemand minder dan muscialster Pia Douwes verzorgt deze middag een spetterend optreden.

De bijeenkomst wordt gepresenteerd door de voorzitter van de M.F.L.S. Banne Németh en LUMC Student Research Award Juryvoorzitter prof. dr. Jan Anthonie Bruijn. De gehele uitreiking zal verder muzikaal worden ondersteund door de The Band Formally Known as Archie & The Bunkers.

Naast de prof. dr. G.J. Tammelingprijs ontvangt een student Geneeskunde en student Biomedische Wetenschappen de LUMC Student Research Award voor het beste onderzoek, uit handen van de Raad van Bestuur. Een afdeling krijgt van de Leidse Co-Raad vervolgens de prijs voor het beste co-schap uitgereikt. Twee docenten nemen een prijs in ontvangst voor het beste onderwijsblok Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen.

De genomineerden zijn:

Student Research Award
Biomedische Wetenschappen:

Marie-Louise van der Hoorn
Anneliene Jonker
Danielle Leuning

Geneeskunde:

Hans de Boer
Daria Valerio
Stephanie de Boer

Beste onderwijsblok
Biomedische Wetenschappen:

Biomoleculen
Radiation Protection
Signal Transduction

Geneeskunde:

Zenuwstelsel
Buik
Voortplanting & seksualiteit

Prof. dr. G.J. Tammelingprijs:

Dr. B.P. Hierck
Prof. dr. J.H. Bolk
Dr. H.A. Thiadens

Beste Co-schap:

Gynaecologie LUMC
Gynaecologie GHZ
KNO Langeland