Provincie Drenthe

4.6-km 7.15)

Afsluiting N353 tussen Havelte en Wapserveen (km 4.6-km 7.15)

In de periode vanaf 9 juni tot en met 18 juni 2010 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit aan de N353, gedeelte Havelte-Frederiksoord. De bestaande asfaltverharding vanaf de kruising met de aansluiting Johannes Postkazerne tot aan de rotonde Wapserveen wordt vervangen.

In verband hiermee moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N353. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.
* Een overzicht van de belangrijkste maatregelen. Vanaf 9 juni tot en met 18 juni 2010 is de N353, gedeelte Havelte-Wapserveen, tussen km 4.6 en km 7.15 in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerd verkeer.
* Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.
* Het (brom)fietsverkeer kan in principe gebruik blijven maken van de bestaande fietspaden en wordt zonodig omgeleid via een met borden aangegeven route.

* De percelen gelegen aan het af te sluiten gedeelte van de N353 blijven zoveel mogelijk voor aanwonenden, bedrijven en/of gebruikers bereikbaar, maar zullen op sommige momenten moeilijk of tijdelijk niet toegankelijk zijn.

De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer R.I. Madhloom van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 53 20. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.