Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Sportolympiade Lombardijen

Woensdag 9 juni 2010 aan de Enk 190

Ook dit jaar wordt er in Lombardijen weer een Sportolympiade georganiseerd. Deze sportolympiade vindt plaats op woensdag 9 juni op de velden van korfbalvereniging O.Z.C. aan de Enk 190 in Rotterdam. De openingshandeling wordt om 09.00 uur verricht door Bram van Hemmen, portefeuillehouder onderwijs van de deelgemeente IJsselmonde.

Het is inmiddels alweer de derde keer dat deze sportolympiade wordt georganiseerd. Sportverenigingen uit de wijk participeren in deze Sportolympiade. De volgende clubs hebben hun deelname toegezegd: voetbalvereniging D.R.L., handbalvereniging Atomium 61, Volleybalvereniging Volley-Zuid, korfbalvereniging O.Z.C., basketbalvereniging Rotterdam Zuid en de American footballclub de Trojans.

In de pauze zal de wereldkampioen ropeskipping een optreden verzorgen. Deze wereldkampioen uit België zal de leerlingen van de scholen tijdens de clinics een aantal van zijn trucs leren! De volgende basisscholen nemen deel: De Catamaran, Samsam, Paus Joannes en Het Open Venster.

Uiteraard zijn mensen die interesse hebben welkom om tijdens het evenement te komen kijken. Op www.sportolympiade.nl is meer informatie te vinden!