Gemeente Oirschot

Start cursus "Slim op je pc"

Â

Â

Bent u 18 jaar of ouder en wilt u de basisvaardigheden voor het gebruik van de computer onder de knie krijgen? Schrijf u dan in voor de cursus âSlim op je PCâ.

Â

De cursus âSlim op je PCâ start op 9 juni in De Enck in Oirschot. In tien weken (vijf weken voor de zomer en vijf weken na de zomer) kunt u kennismaken met de basisvaardigheden voor het gebruik van de computer. In de kennismakingsbijeenkomst wordt gekeken welke vragen en behoeften u heeft. Bijvoorbeeld bepaalde programmaâs, scannen, printen, teksten of plaatjes. De cursus wordt vervolgens op uw behoeften, voorkennis en niveau afgestemd. De cursus vindt plaats op woensdagochtend van 8:45 tot 12:00 uur. De totale kosten bedragen ⬠50 per persoon.

Â

De cursus âSlim op je PCâ wordt verzorgd door Ster College, een school voor volwassenen in Eindhoven en omgeving. De gemeente verstrekt subsidie aan deze school om aan zo veel mogelijk inwoners scholing te kunnen bieden. Voor meer informatie of inschrijving kunt u bellen naar het Ster College, (040) 26 95 839.Â