Gemeente Vlaardingen


Weekmarkt terug naar Veerplein

02-06-2010 |
Nu het Veerplein klaar is, keert de markt vanaf 9 juni 2010 weer terug naar het Veerplein. De weekmarkt in de binnenstad van Vlaardingen vindt plaats op woensdagen en zaterdagen.
Gedurende de herinrichting van het Veerplein is de weekmarkt tijdelijk verplaatst naar het Schoutplein. De kramen van de grotere woensdagmarkt stonden ook in de Cronjéstraat en het Van Schravendijkplein. Nu het Veerplein klaar is, kan de markt weer gehouden worden op het Veerplein. Het terrazzo met de fontein midden op het plein wordt op marktdagen afgedekt, om het kunstwerk te beschermen tegen beschadigingen.

Evenementen Veerplein
Het vernieuwde Veerplein is een centrale ontmoetingsplek in de binnenstad van Vlaardingen. Vlaardingen wil het Veerplein intensiever benutten. Als een evenement plaatsheeft op een marktdag, vindt de markt plaats op het Schoutplein en omgeving. Per jaar mag er maximaal acht keer op woensdag en acht keer op zaterdag een evenement plaatsvinden op het Veerplein. Op marktdagen worden geen evenementen met commerciële braderieën toegestaan op het Veerplein.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000