Rochdale


4 juni 2010
Straatvoetbaltoernooi in de Kolenkitbuurt wegens succes herhaald: wie durft er mee te doen?

Welke talenten voelen zich geroepen om mee te doen aan het straatvoetbaltoernooi in de Kolenkitbuurt dat dit jaar wegens groot succes wordt herhaald? Op woensdag middag 9 juni wordt voor de tweede keer op het Cruyff Court in de Kolenkitbuurt om de eer gestreden. Zowel jongens als meisjes tussen de 9 en 16 jaar worden opgeroepen om mee te doen.

Evenement
Meerdere partijen waaronder Sportbuurtwerk, Eigen Haard, Buurtparticipatie, Stadgenoot, Stadsdeel West en Woningstichting Rochdale, hebben wederom hun best gedaan om naast het toernooi ook leuke activiteiten op poten te zetten voor degenen die wel van sport houden, maar zich liever iets minder inspannen. Bijvoorbeeld "gatenvoetbal" waarbij een bord met 5 gaten voor een klein doel staat. Wederom is er een springkussen en er is ook een opblaasstormbaan. Voor deelnemers zijn er turkse pizza's en waterijsjes. Ook zijn er mooie prijzen te winnen.

Aanmelden
Kinderen kunnen zich op 9 juni voor 1300 uur melden bij sportbuurtwerk bij het veld. Het toernooi vindt plaats op het Johan Cruyff Court naast de Bos en Lommerschool in de kolenkitbuurt.


-o-o-