Gemeente Rheden

Outdoor Gelderland: 9 - 13 juni

Outdoor Gelderland is het grootste evenement in de gemeente Rheden. Het jaarlijkse paardensportevenement trekt duizenden bezoekers. De gemeente is tijdens het evenement aanwezig met een hospitality-unit. Outdoor Gelderland en de Kasteelfair Middachten vinden plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 juni rond Landgoed Middachten in De Steeg. Op zaterdagmiddag ontvangt de gemeente de veertig winnaars van de prijsvraag uit de Rhedenaar van 19 mei.

Op zaterdagmiddag 12 juni ontvangt de gemeente de veertig winnaars van de prijsvraag uit de Rhedenaar van 19 mei.

In de hospitality-unit ontvangt het college van burgemeester en wethouders haar relaties. Op donderdagmiddag 10 juni zijn besturen van ouderenbonden en Oranjeverenigingen uitgenodigd. Donderdagavond zijn lokale ondernemers te gast en op vrijdag onder andere bestuursleden van sportverenigingen uit de gemeente Rheden.

Zaterdagmiddag 12 juni zijn honderd vrijwilligers (maaltijdrijders) uitgenodigd in de Oranjerie. Dit als blijk van waardering voor hun inzet. De winnaars van de prijsvraag in de Rhedenaar zijn 's middags ook aanwezig in de hospitality-unit. Zaterdagavond zijn raadsleden en besturen van belangenverenigingen te gast.

Dit jaar staat voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Aangepaste Sport dressuur op het programma. Op zondagmiddag 13 juni rond 15.00 uur begint de BMC Grote Prijs van Gelderland.

Configuratie


* Contact