Jumbo supermarkten


3 juni 2010

Feestelijke opening Jumbo in Nijverdal

Omgebouwde winkel opent op woensdag 9 juni 2010 haar deuren FEESTELIJKE OPENING JUMBO IN NIJVERDAL

De inwoners uit Nijverdal en omgeving kunnen vanaf woensdag 9 juni feestelijke opening van de nieuwe Jumbo supermarkt aan de Grotestraat 135. Het is een voormalige Super de Boer die is omgebouwd in het kader van de overname van Super de Boer door Jumbo Supermarkten.

Vanaf 9.00 uur `s ochtends heet filiaalmanager Ed Batenburg samen met zijn team de klanten hartelijk welkom in de nieuwe winkel. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening ontvangen de eerste 300 klanten een gratis bosje bloemen. Ook krijgen klanten die voor meer dan 25 euro boodschappen doen, gratis een vers appeltaartje mee. Deze actie duurt tot en met zaterdag 12 juni 2010.

De winkel is sinds zaterdag 22 mei 2010 gesloten voor een grondige verbouwing. Het assortiment van de winkel wordt uitgebreid en de medewerkers krijgen een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes waarmee de supermarktketen de bijzondere formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service garandeert. De klanten zullen veel bekende gezichten terug zien onder de medewerkers; het team van de voormalige mensen van Super de Boer is uitgebreid met collega's van Jumbo en andere medewerkers.

Geweldige kans
Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten is bijzonder blij dat Nijverdal straks een Jumbo rijker is: "De grootscheepse transactie die we in december 2009 met de overname van Super de Boer hebben gedaan is een geweldige kans om nog meer mensen kennis te laten maken met onze unieke formule. We hebben er alle vertrouwen in dat de klanten van deze nieuwe winkel zullen merken hoe fijn het is boodschappen te doen bij de nieuwe Jumbo."

7 Dagelijkse Zekerheden
Filiaalmanager Ed Batenburg en zijn team staan de komende tijd klaar om klanten duidelijk te maken waarin Jumbo zich onderscheidt. Dat gebeurt op basis van de 7 Dagelijkse Zekerheden. "Zo zorgen wij voor een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in rij de boodschappen gratis mee naar huis. Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Nijverdal hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn.''

Jumbo in Nijverdal heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1.242 m2. Paradepaardje is het versplein, waar de klant een enorme keuze heeft uit een dagverse producten, zoals kaas, vleeswaren, vlees en brood. Deze worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Bij de winkel is ruimschoots gratis parkeerruimte beschikbaar.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo werd onlangs voor het vijfde jaar uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie Supermarkten.

Jumbo in de buurt